
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Sicilietiškas desertas – tai nuo seniausių laikų plėtojamo kulinarinio meno išraiška ir jis glaudžiai susijęs su saloje įvykusiais istoriniais, kultūriniais ir religiniais faktais. Jau senovės Graikijos laikais Sicilijoje susiformavo labai tikslus kulinarinių įpročių stilius, kuris laikui bėgant praturtėjo naujais skoniais ir naujais patiekalais, sekant istorinius Viduržemio jūros salos įvykius.
Šiandien Siciliatentazioni šeima gali pasigirti dideliu skanėstų krepšeliu, pagamintu išskirtinai rafinuotam ir išrankiausiam skoniui.
SAUGUS
APSIPIRKIMAS
PRISTATYMAS
Į NAMUS
ATSIIMKITE NEMOKAMAI
PARDUOTUVĖJE KAUNE
TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE
Skanus ir traškus desertas kiekvienai progai. Migdolų gausa garantuoja didelį, kupina energijos, maistinių medžiagų kiekį.
Sudėtis: MIGDOLAI 50%, gliukozės siurpas, cukrus, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, nenugriebto PIENO milteliai, SOJŲ lecitinas.
Ši tobulumo misija tęsiasi, nes garsiojo Ronos slėnio gastronominės tradicijos atsiskleidžia kiekviename skaniame Valrhona puikaus šokolado skonyje. Beveik šimtmetį Valrhona kūrė unikalių ir atpažįstamų aromatinių profilių asortimentą, tobulindama retų kakavos pupelių, užaugintų savo kakavos plantacijose (Venesueloje, Dominikos Respublikoje), pagal savo teritoriją atrinktoje žemėje, skonį. Šiandien pirmaujantys konditerijos virėjai ir įžvalgūs gurmanai pasikliauja Valrhona patirtimi, kad patirtų skaniausią šokolado skonį. Sudėtis: juodasis šokoladas (ne mažiau nei 70 % kakavos, grynas kakavos sviestas). Kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas , natūralus vanilės ekstraktas. Sudėtyje gali būti: pieno, glitimo, riešutų pėdsakų .
Visa vitamino C energija ir visas sicilietiškų apelsinų malonumas supilamas į šiuos indelius, kuriuos siūlo ekspertai. Sudėtis: apelsinai , cukrus, citrinos sultys. Naudoti vaisiai: 70 g 100 g. Bendras cukrų kiekis: 52 g 100 g.
Figų džemas labai saldus, kuris Jus nustebins ragaujant jį su aštriaisiais sūriais. Sudėtis: juodosios figos, cukrus, pektinas. naudojami vaisiai: 70 g 100 g produkto. Bendras cukraus kiekis: 55 g 100 g produkto.