
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Nuo 1922 m. „Valrhona“ gamina, ko gero, geriausią pasaulyje šokoladą, mažame Tain L'Hermitage kaimelyje, Prancūzijoje. Nuo pat pradžių įmonės įkūrėjas ir konditerijos šefas Albéricas Guironnet buvo pasišventęs unikalaus amatininkų kokybės šokolado kūrimui su sudėtingu, subalansuotu ir nuosekliu skoniu.
SAUGUS
APSIPIRKIMAS
PRISTATYMAS
Į NAMUS
ATSIIMKITE NEMOKAMAI
PARDUOTUVĖJE KAUNE
TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE
Ši tobulumo misija tęsiasi, nes garsiojo Ronos slėnio gastronominės tradicijos atsiskleidžia kiekviename skaniame Valrhona puikaus šokolado skonyje. Beveik šimtmetį Valrhona kūrė unikalių ir atpažįstamų aromatinių profilių asortimentą, tobulindama retų kakavos pupelių, užaugintų savo kakavos plantacijose (Venesueloje, Dominikos Respublikoje), pagal savo teritoriją atrinktoje žemėje, skonį. Šiandien pirmaujantys konditerijos virėjai ir įžvalgūs gurmanai pasikliauja Valrhona patirtimi, kad patirtų skaniausią šokolado skonį.
Sudėtis: juodasis šokoladas (ne mažiau nei 70% kakavos, grynas kakavos sviestas). Kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas. Sudėtyje gali būti: pieno, glitimo, riešutų pėdsakų.
Skanus ir traškus desertas kiekvienai progai. Migdolų gausa garantuoja didelį, kupina energijos, maistinių medžiagų kiekį. Sudėtis: MIGDOLAI 50%, gliukozės siurpas, cukrus, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, nenugriebto PIENO milteliai, SOJŲ lecitinas.
Visa vitamino C energija ir visas sicilietiškų apelsinų malonumas supilamas į šiuos indelius, kuriuos siūlo ekspertai. Sudėtis: apelsinai , cukrus, citrinos sultys. Naudoti vaisiai: 70 g 100 g. Bendras cukrų kiekis: 52 g 100 g.
Figų džemas labai saldus, kuris Jus nustebins ragaujant jį su aštriaisiais sūriais. Sudėtis: juodosios figos, cukrus, pektinas. naudojami vaisiai: 70 g 100 g produkto. Bendras cukraus kiekis: 55 g 100 g produkto.