
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
„Properzi 1893“ įmonė daugelį metų dirba PANETTONE pyragų gamyboje Akviloje – mieste, su kuriuo ji yra stipriai susijusi. Įmonė taip pat gamina tipiškus amatininkų saldumynus Kalėdoms ir Velykoms. Konditerijoje įmonė naudoja tik kruopščiai atrinktas žaliavas. Tai autentiški, sertifikuoti ingredientai, naudojami amatininkų konditerijos technikomis, siekiant sukurti sveikus ir skanius saldumynus, visada laikantis tradicijų.
SAUGUS
APSIPIRKIMAS
PRISTATYMAS
Į NAMUS
ATSIIMKITE NEMOKAMAI
PARDUOTUVĖJE KAUNE
TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE
Visi PANETTONE pyragai paruošiami naudojant startines mieles, tada tešla yra paliekama augti natūraliu būdu ir gaminama laikantis visų amatininkų procedūrų. Įmonės konditerijos gaminiams svarbiausia yra autentiškumas ir skonis. PANETTONE pyragai yra minkšti, kvapnūs ir traškūs, turtingo skonio. PANETTONE pyragas – pristatomas įvairių skonių, kad patenkintų klasikinį gomurį ir tuos, kurie nori atrasti neregėtus atitikmenis ir aromatus.
Sudėtis: kvietiniai miltai, kiaušiniai, razinos, cukrus, sviestas, natūralios mielės (kviečiai), cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės pjaustytos kubeliais, gliukozė, cukrus, konservantai: kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: mono ir digliceridai iš riebalų rūgščių, sojų lecitinas, druska, konservantas: kalio sorbatas. Gali būti riešutų pėdsakų.
„Properzi 1893“ įmonė daugelį metų dirba PANETTONE pyragų gamyboje Akviloje – mieste, su kuriuo ji yra stipriai susijusi. Įmonė taip pat gamina tipiškus amatininkų saldumynus Kalėdoms ir Velykoms. Konditerijoje įmonė naudoja tik kruopščiai atrinktas žaliavas. Tai autentiški, sertifikuoti ingredientai, naudojami amatininkų konditerijos technikomis, siekiant sukurti sveikus ir skanius saldumynus, visada laikantis tradicijų.