
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Šiandien Siciliatentazioni šeima gali pasigirti dideliu skanėstų krepšeliu, pagamintu išskirtinai rafinuotam ir išrankiausiam skoniui.
Dėl Viduržemio jūros klimato, natūralaus dirvožemio tinkamumo ir Sicilijos saulės šilumos yra užauginami puikūs kietieji kviečiai, puikiai tinkantys makaronų gamybai. Kvapas ir skonis, būdingas naminiams makaronams, atsiranda naudojant geriausius Sicilijos kietuosius kviečius, išvalytą vandenį tešlos gamybai ir žinoma darbo procesą.
Busiate yra tipiški makaronai iš Sicilijos, būtent iš Trapanio. Jie yra tuščiaviduriai ir labai šiurkštūs, kad išlaikytų padažus.
SAUGUS
APSIPIRKIMAS
PRISTATYMAS
Į NAMUS
ATSIIMKITE NEMOKAMAI
PARDUOTUVĖJE KAUNE
TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE
Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo.
Receptas: Susmulkinkite česnaką, baziliką, pistacijas ir įpilkite šlakelį aliejaus. Supilkite į dubenį, išmaišykite, taip pat įberkite šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio. Sudėkite juos ir kitus ingredientus - įberkite druskos, pipirų ir įpilkite aliejaus. Makaronus išvirkite (9 min.) pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir supilkite į indą su padažu. Gerai išmaišykite ir patiekite. Skanaus.
Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo, pistacijos 6%. Receptas: Susmulkinkite česnaką, baziliką, pistacijas ir įpilkite šlakelį aliejaus. Supilkite į dubenį, išmaišykite, taip pat įberkite šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio. Sudėkite juos ir kitus ingredientus - įberkite druskos, pipirų ir įpilkite aliejaus. Makaronus išvirkite (9 min.) pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir supilkite į indą su padažu. Gerai išmaišykite ir patiekite. Skanaus.