Ši tobulumo misija tęsiasi, nes garsiojo Ronos slėnio gastronominės tradicijos atsiskleidžia kiekviename skaniame Valrhona puikaus šokolado skonyje. Beveik šimtmetį Valrhona kūrė unikalių ir atpažįstamų aromatinių profilių asortimentą, tobulindama retų kakavos pupelių, užaugintų savo kakavos plantacijose (Venesueloje, Dominikos Respublikoje), pagal savo teritoriją atrinktoje žemėje, skonį. Šiandien pirmaujantys konditerijos virėjai ir įžvalgūs gurmanai pasikliauja Valrhona patirtimi, kad patirtų skaniausią šokolado skonį. Sudėtis: juodasis šokoladas (ne mažiau nei 70 % kakavos, grynas kakavos sviestas). Kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas , natūralus vanilės ekstraktas. Sudėtyje gali būti: pieno, glitimo, riešutų pėdsakų .
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Gourmet produktai
Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo, pistacijos 6%. Receptas: Susmulkinkite česnaką, baziliką, pistacijas ir įpilkite šlakelį aliejaus. Supilkite į dubenį, išmaišykite, taip pat įberkite šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio. Sudėkite juos ir kitus ingredientus - įberkite druskos, pipirų ir įpilkite aliejaus. Makaronus išvirkite (9 min.) pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir supilkite į indą su padažu. Gerai išmaišykite ir patiekite. Skanaus.
Gocce 4 gaminamas taikant metodus, kurie daugelį amžių yra mūsų tradicijos dalis, naudojant atrinktą aukščiausios virtos misos ir puikaus vyno acto mišinį. Vynuogės skinamos vėlyvą rudenį, kai cukraus kiekis pasiekia piką, tada po spaudimo misa verdama lėtai daugybę valandų ant vidutinės ugnies. Ilgus metus brandintas tauriųjų miškų statinėse, tokiu būdu įgauna išskirtinį aromatą ir jaudinantį skonį, atsirandantį ir dėl mažo rūgštingumo. Idealiai tinka kaip šviežių salotų, žalių ir ant grotelių keptų daržovių pagardas. Puikiai tinka prie rizoto ir pirmojo patiekalo patiekalų su daržovių padažais. Pagerina kepsnių skonį. Puikus priedas tiek prie šviežių, tiek prie prieskoninių sūrių. Lygus skonis puikiai dera su desertais, kremu ir ledais. Vos keli lašai suteiks gaivumo šviežioms vaisių salotoms. SPALVA: Gili, blizganti juoda, intensyvi ir puikaus charakterio. AROMATAI: Sudėtingos puokštės, patvarus aromatas, su ryškia balzamiko nata, harmoningai subalansuota su vaisių niuansais. SKONIS: Plati, sudėtinga struktūra, tvirto, harmoningo ir brandaus skonio. TANKIS: Apie 1,30 RŪGŠTUMAS: 4,6% SUDĖTIS: Lėtai virta ir koncentruota itališkų vynuogių misa, vyno actas, balzamiko actas iš Modenos 10%, brandintas medinėse ąžuolo statinėse. 100% natūralus aukščiausios kokybės produktas. Nededama jokių maistinių dažiklių, tirštiklių, karamelės, konservantų. Sudėtyje yra sulfitų.
Sudėtis: 100% aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus.
Visi PANETTONE pyragai paruošiami naudojant startines mieles, tada tešla yra paliekama augti natūraliu būdu ir gaminama laikantis visų amatininkų procedūrų. Įmonės konditerijos gaminiams svarbiausia yra autentiškumas ir skonis. PANETTONE pyragai yra minkšti, kvapnūs ir traškūs, turtingo skonio. PANETTONE pyragas – pristatomas įvairių skonių, kad patenkintų klasikinį gomurį ir tuos, kurie nori atrasti neregėtus atitikmenis ir aromatus. Sudėtis: kvietiniai miltai , kiaušiniai , razinos , cukrus, sviestas, natūralios mielės ( kviečiai ), cukruotos apelsinų žievelės ( apelsinų žievelės pjaustytos kubeliais, gliukozė, cukrus, konservantai: kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: mono ir digliceridai iš riebalų rūgščių, sojų lecitinas , druska, konservantas: kalio sorbatas. Gali būti riešutų pėdsakų .
Sudėtis: kvietiniai miltai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (11,8 %), taukai, jūros druska, cukrus, salyklo ekstraktas ( miežiai, kviečiai ), salyklinių grūdų miltai (miežiai, kviečiai) , natūralios kvapiosios medžiagos, mielės, džiovintų rozmarinų milteliai (0,2%), gali būti sezamo sėklų , sojų ir garstyčių pėdsakų .
Visa vitamino C energija ir visas sicilietiškų apelsinų malonumas supilamas į šiuos indelius, kuriuos siūlo ekspertai. Sudėtis: apelsinai , cukrus, citrinos sultys. Naudoti vaisiai: 70 g 100 g. Bendras cukrų kiekis: 52 g 100 g.
Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo. Receptas: Susmulkinkite česnaką, baziliką, pistacijas ir įpilkite šlakelį aliejaus. Supilkite į dubenį, išmaišykite, taip pat įberkite šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio. Sudėkite juos ir kitus ingredientus - įberkite druskos, pipirų ir įpilkite aliejaus. Makaronus išvirkite (9 min.) pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir supilkite į indą su padažu. Gerai išmaišykite ir patiekite. Skanaus.
Sudėtis: kvietiniai miltai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (11,4 %), taukai, džiovintos alyvuogės (3,6%), jūros druska, cukrus, salyklo ekstraktas ( miežiai, kviečiai ), salyklinių grūdų miltai (miežiai, kviečiai) , natūralios kvapiosios medžiagos, mielės, sezamo sėklos ant paviršiaus (0,1%) Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
Figų džemas labai saldus, kuris Jus nustebins ragaujant jį su aštriaisiais sūriais. Sudėtis: juodosios figos, cukrus, pektinas. naudojami vaisiai: 70 g 100 g produkto. Bendras cukraus kiekis: 55 g 100 g produkto.
Sudėtis: kvietiniai miltai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (11,7 %), taukai, džiovintų pipirų milteliai , jūros druska, cukrus, salyklo ekstraktas ( miežiai, kviečiai ), salyklinių grūdų miltai (miežiai, kviečiai) , natūralios kvapiosios medžiagos, džiovinti čili pipirų milteliai (0,3%), džiovinti pomidorų milteliai, mielės, džiovintos žolelės ant paviršiaus (0,1%) (bazilikas, mairūnas, raudonėlis, rozmarinas, pikantiškas, čiobrelis). Gali būti sezamo sėklų, sojos ir garstyčių pėdsakų .
Skanus ir traškus desertas kiekvienai progai. Migdolų gausa garantuoja didelį, kupina energijos, maistinių medžiagų kiekį. Sudėtis: MIGDOLAI 50%, gliukozės siurpas, cukrus, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, nenugriebto PIENO milteliai, SOJŲ lecitinas.